Supporters voor Supporters van start

In januari start het project Supporters voor Supporters bij betaald voetbalorganisatie Telstar in Velsen-Zuid. Dit programma, wordt uitgevoerd door MEE Noordwest-Holland in samenwerking met de club en de maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk.

Met Supporters voor Supporters doen jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt twee dagen in de week werkervaring op bij een bedrijf uit het netwerk van Telstar. Doelstelling van het project is om jongeren via werkervaring door te laten stromen naar een opleiding of betaalde baan.

Jonge mensen zonder werk en met een uitkering die geïnteresseerd zijn in Supporters voor Supporters kunnen zich aanmelden. Neem hiervoor contact op met John van den Oord, projectleider bij MEE Noordwest-Holland via jvdoord@meenwh.nl of 06-39 11 05 88.