Joël Veltman opent Subway IJmuiden

Joël Veltman opent Subway IJmuiden
Subway

Joël Veltman, Ajax-aanvoerder én rasechte IJmuidenaar, verrichtte dinsdag de pre-opening van het eerste SUBWAY restaurant van IJmuiden. De grootste quickserviceformule ter wereld, te herkennen aan het groengele logo, is te vinden (schuin) tegenover het gemeentehuis van Velsen. Deze kersverse vestiging wordt gerund door de ambitieuze ondernemer René Hogenboom. “Dit is mijn eerste SUBWAY restaurant, maar hopelijk niet mijn laatste!”

SUBWAY IJmuiden is zeven dagen per week geopend; maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Hogenboom is blij met de locatie van zijn zaak. “Aan een doorgaande weg waarlangs veel IJmuidenaren ’s morgen naar hun werk gaan, met achter ons pand twee middelbare scholen”, vertelt hij enthousiast.