Santpoort in teken van Sinterklaas

De intocht van Sinterklaas in Santpoort-Noord heeft zaterdagmiddag veel publiek getrokken. De goedheiligman startte de tocht in de Burgemeester Enschedélaan. Onder begeleiding van muziekvereniging Soli trok de stoet via de Hoofdstraat naar het Broekbergerplein.

Op het plein werden Sinterklaas en zijn zwarte pieten enthousiast onthaald door leerlingen van de Bosbeekschool. De scholieren zongen samen met Erna Heijnis ‘Pipapepernoot’ op het podium. Kinderen konden dansen met DJ Piet terwijl ouders genoten van warme chocolademelk.

Ook de kleurplatenwedstrijd vond dit jaar weer plaats. De 10-jarige Amy uit Haarlem bemachtigde de derde plaats, Lotte Buining (6) uit Santpoort veroverde een tweede plek en de 3-jarige Mark ging er vandoor met de eerste prijs.

De intocht van Sinterklaas werd verzorgd door ondernemersvereniging Puur Santpoort.