Net geen stunt Telstar tegen AZ

FOTO : RTV Seaport / Ton van Steijn

AZ is ten koste van Telstar door naar de volgende ronde van de KNVB-beker. De Alkmaarders wonnen met 1-0 van Telstar.
Kansen waren er in de beginfase namens Telstar voor Lilypaly, Tissoudali en Maletic, maar ook AZ was gevaarlijk met een schot van Mühren dat net over ging.

De ploeg uit de IJmond deed zeker niet onder voor AZ. Beide ploegen gingen met een 0-0 stand de kleedkamers in. In het begin van de tweede helft was Tissoudali gevaarlijk.

Hij schoot vanaf een meter of zeventien net over. Na een mooie AZ-combinatie wist Van Overeem de 1-0 binnen te schieten. In de 77e minuut werd Ridgeciano Haps in het strafschopgebied neergehaald, maar Mühren wist de penalty niet te benutten.[gss type=”slideshow” ids=”12266,12265,12264,12263,12262,12261,12260,12259″]