‘DJ Duck’ gestolen tijdens Telstar-AZ

‘DJ Duck’ gestolen tijdens Telstar-AZ
De gestolen 'DJ-duck'. Foto: 2Generations

Wat een feestelijke voetbalavond had moeten worden, eindigt voor ondernemer Bas Dortmundt in een nachtmerrie. Tijdens het KNVB-bekerduel Telstar-AZ werd zijn bedrijfswagen gestolen, een lilakleurige Citroën Deux Chevaux.

“Ik denk dat het gaat om een geintje’’, aldus de ondernemer in de IJmuider Courant. “Maar ik kan er niet echt om lachen. Ik heb die wagen namelijk nodig voor promotieactiviteiten.” De diefstal is opvallend, aangezien er veel politie op de been was tijdens de voetbalwedstrijd.

Op Facebook benadrukt Dortmundt dat het níet om een marketingstunt gaat. De gedupeerde ondernemer erkent dat hij de deuren van de lilakleurige Citroën niet op slot had gedaan. De gouden tip wordt door Dortmundt beloond met een VIP-treatment tijdens 2Generations Winter Edition. Dit feest vindt zaterdag plaats in SnowPlanet.