Vrienden van Jacob in top 100 ‘Lekker’

Vrienden van Jacob in top 100 ‘Lekker’
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel

De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord staat wederom op de lijst van beste restaurants in Nederland. Het etablissement wist een 21ste plek te bemachtigen in het culinaire vakblad Lekker die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Het restaurant op landgoed Duin en Kruidberg is ten opzichte van vorig jaar licht gezakt. Toen stond het nog op een 19de plek. De Vrienden van Jacob is het enige restaurant in Velsen dat een plek in de top 100 van het vakblad heeft weten te bemachtigen.

De ranglijst wordt elk jaar door Lekker opgesteld en bestaat al 38 jaar. De Librije voert het register aan. Het Zwolse restaurant van Jonnie en Therèse Boer versloeg daarmee Inter Scaldes (Kruiningen) en De Leest (Vaassen). Bekijk de complete lijst op de website van Misset Horeca.