Benefietconcert voor de vluchtelingen

Benefietconcert voor de vluchtelingen
© RTV Seaport / PR

Operakoor Bel Canto geeft een benefietconcert voor Vluchtelingenwerk Nederland” in de Dorpskerk te Santpoort. Voor de vluchtelingenopvang is heel veel geld voor nodig en Bel Canto hoopt op deze manier een bijdrage te leveren aan dit immens grote probleem.

Een medewerker van “Vluchtelingenwerk Nederland”, in het bijzijn van een vluchteling, opent de avond met een verhaal over de organisatie en het vele werk wat zij doen. Daarna zingt Bel Canto onder leiding van dirigent Marco Bons verscheidene ‘Verdi koorwerken” uit o.a de opera Nabucco, Il Trovatore, Don Carlo, Macbeth.

De entree voor dit concert is gratis, maar aan het eind van de avond staan er collectebussen van de organisatie klaar voor een eventuele bijdrage. Het concert vindt plaats op 24 oktober in de Dorpskerk, Burgemeester Enschedestraat te Santpoort Noord en de aanvang is om 20.00 uur.