Veel animo voor open dag Tata Steel

Al meer dan duizend omwonenden van Tata Steel hebben zich aangemeld om zaterdag 10 oktober een bezoek te brengen aan het staalbedrijf. Tijdens ‘Beleef Tata Steel’ kunnen bezoekers onder meer per bus of stoomtrein een rondrit maken over het 750 hectare grote terrein.

‘Beleef Tata Steel’ is niet alleen gericht op volwassenen. Ook voor de jonge bezoekers is er veel te zien en vooral ook te doen. Kinderen kunnen onder meer zelf een brandje blussen, radiografisch bestuurbare auto’s laten rijden en een balletje trappen met spelers van Telstar.

Tata Steel raadt belangstellenden aan om niet te lang te wachten met aanmelden. In verband met de veiligheid is er namelijk een maximum aantal bezoekers vastgesteld. Aanmelden kan via www.tatasteel.nl/beleeftatasteel.html.