Afscheid Han de Haan op middenstip Telstar Stadion

Afscheid Han de Haan op middenstip Telstar Stadion
RTV Seaport / Ron Pichel

Onder grote belangstelling is maandagavond afscheid genomen van Han de Haan, zijn kist stond op de middenstip van het Telstar-stadion in Velsen-Zuid.
Han de Haan, de man met de karakteristieke blonde krullenbos, ras-Haarlemmer, voetbaldier en zeer geliefd binnen de regionale prof- en amateurvoetbalwereld en ver daarbuiten, overleed vorige week woensdag na een kort, maar hevig ziekbed op 73-jarige leeftijd.

Han de Haan was al jarenlang een begrip bij Telstar. In de jaren 80 en 90 was Han betrokken als elftalleider bij de Witte Leeuwen en veroverde hij een plek in vele harten. De laatste jaren nam Han de Haan de begeleiding van de KNVB-officials op zich. Han en zijn vrouw Beppie waren altijd graag geziene gasten in het Telstar stadion. Op zondag was hij regelmatig rapporteur voor Haarlems Dagblad bij de Wedstrijd van de Week.Haarlem zat bij Han in zijn bloed. Met zijn geliefde Bep bestierde hij jarenlang in de stad een bedrijf in zonweringen.

’Han de lamellenman’, een heerlijk mens, is niet meer. [gss ids=”11486,11487,11488,11489,11490″]