In beeld: Boekpresentatie 25 jaar Pierloop

Op 12 september 2015 wordt de 25ste Rabobank Pierloop Velsen gehouden. Ter gelegenheid van deze speciale editie kijkt het jubileumboek terug op een kwart eeuw loopplezier in en rond IJmuiden. Het eerste exemplaar van ‘Een kwart eeuw Pierloop Velsen’ is donderdagmiddag door Cor van der Giessen (oud voorzitter Stichting Rabobank Pierloop) uitgereikt aan sportwethouder Annette Baerveldt. Ook de Pierloop-organisatie, diverse oud-winnaars, andere betrokkenen en uiteraard de samenstellers van deze jubileumuitgave waren deze middag present.
Om de inwoners van Velsen te betrekken bij de viering van het 25-jarig bestaan van het stadhuis in IJmuiden werd in 1990 het initiatief genomen voor de allereerste Pierloop. Het evenement groeide al snel uit tot het grootste eendaagse sportevenement van Velsen. Niet alleen voor individuele lopers en volwassenen, maar ook voor peuters, scholieren en businessteams. Foto’s zijn te zien op TV!