In beeld: Resultaat van stormschade

In beeld: Resultaat van stormschade
RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

In de gemeente Velsen wordt er nog volop gewerkt om de stormschade van afgelopen zaterdag op te ruimen. Vooral omgevallen bomen zorgen nog voor (verkeers)overlast. Naar schatting zijn er tussen de vijftig en honderd gezonde bomen omgewaaid. Ook staan er nog twintig bomen los. Deze bomen hebben schade aan de wortels en worden daarom alsnog door de gemeente verwijderd. De gemeente denkt minstens nog twee weken nodig te hebben om alles op te ruimen. Tijdens de zomerstorm raakte er niemand gewond.

Lange Nieuw, Plein 1945 Lange Nieuw, Plein 1945 Lange Nieuw, Plein 1945 Monument op Plein 1945 Lange Nieuw, Plein 1945 Lange Nieuw, Plein 1945 Stadhuis Velsen Stadhuis Velsen Kennemerlaan Santpoort-Zuid, Duinweg Velserenderweg Velserenderweg
<
>
RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer
%d bloggers liken dit: