Hinder na ongeval Amsterdamseweg

Bij een ongeval in Velsen-Zuid is maandagmiddag een auto op de kop beland. Dat gebeurde op de Amsterdamseweg. Meldt de IJmuider Courant. Het verkeer ondervond flinke hinder van het ongeval.
Rond 15.15 uur ging het vlak voor de Parkweg mis. De man raakte een lantaarnpaal om vervolgens op z’n dak tot stilstand te komen. De bestuurder kon vrij snel zijn voertuig verlaten en is door ambulancepersoneel opgevangen voor controle. Na behandeling hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis.
Door het ongeval stond het verkeer op de N202 vanaf de afslag voor de Velsertunnel en Spaarnwoude muurvast. Een bergingsbedrijf heeft de wagen weer op vier wielen gezet en geborgen waarna de file langzaam verdween. Het is nog onduidelijk waardoor de man de controle over zijn voertuig is verloren.