In beeld: Van Delden Straatvoetbal

In beeld: Van Delden Straatvoetbal
RTV Seaport / Ron Pichel

Voor de 30ste keer werd zaterdag het Henk Van Delden straatvoetbaltoernooi gehouden. Plein 1945 werd zoals elk jaar omgetoverd tot een mini-stadion. De deelnemende clubs kwamen uit de hele regio. Het toernooi werd gespeeld door spelers van Bloemendaal, De Kennemers, Geuzen Middenmeer, VV IJmuiden, Koninklijke HFC, IJVV Stormvogels, SVIJ en Terrasvogels.

Van Delden Straatvoetbal tournooi Van Delden Straatvoetbal tournooi Van Delden Straatvoetbal tournooi Van Delden Straatvoetbal tournooi Van Delden Straatvoetbal tournooi Van Delden Straatvoetbal tournooi Van Delden Straatvoetbal tournooi Van Delden Straatvoetbal tournooi Van Delden Straatvoetbal tournooi Van Delden Straatvoetbal tournooi
<
>
RTV Seaport / Ron Pichel
%d bloggers liken dit: