Eenvoudige zege Telstar op MVV

Eenvoudige zege Telstar op MVV
RTV Seaport

Telstar heeft de wedstrijd tegen MVV met 2-0 gewonnen. De Witte Leeuwen hadden in eigen huis geen kind aan de Maastrichtenaren.

Dat meldt nieuwspartner RTV NH.

Het duel kwam langzaam op gang. De eerste dertig minuten gebeurde er voor beide goals weinig. Totdat een voorzet van Tarik Tissoudali op de hand van MVV-verdediger Dalian Maatsen kwam. Omdat Maatsen zich in het strafschopgebied bevond, mocht Ralf Seuntjes vanaf 11 meter aanleggen. Hij maakte geen fout en zo kwam Telstar in de 33e minuut op 1-0. Dat was ook de ruststand.

Na rust was MVV de bovenliggende partij, maar het was Telstar dat wist te scoren. In de 72e minuut verdubbelde Anmar Almubaraki op aangeven van Tissoudali met een schuiver vanaf 18m de marge. Die voorsprong kwam in het resterende deel van de wedstrijd niet in gevaar, mede omdat MVV aanvallend geen vuist kon maken.