Telstar: geen Varkevisser tegen MVV

Telstar: geen Varkevisser tegen MVV
RTV Seaport

Telstar-doelman Cor Varkevisser staat vrijdagavond niet tussen de palen in het duel tegen MVV. Trainer Michel Vonk kan ook geen beroep doen op Steve Olfers. Wesley Zonneveld zal het Velsense doel verdedigen, meldt nieuwspartner RTV NH.

Echo
Varkevisser heeft last van zijn schouder en heeft een echo laten maken. Daaruit bleek dat de doelman een scheurtje in een band in zijn schouder heeft. “De dokter heeft rust voor deze week en volgende week voorgeschreven. Daarna hoop ik gewoon terug te zijn.”

Behalve het eerder genoemde tweetal kan Vonk ook geen beroep doen op de langdurig geblesseerden Anthony Correia, Wouter de Vogel en Tim Keurntjes.

Drie punten
Vonk verwacht dat zijn ploeg tegen MVV kansen krijgt om de wedstrijd te winnen. “Als wij ons oude niveau weten te halen, dan hebben wij een grote kans om de drie punten hier te houden.”

De trainer hoopt dan ook dat Telstar revanche kan nemen voor het met 0-5 verloren duel met FC Eindhoven van vorige week. “Dat ben je ook verplicht naar je supporters hier in het stadion.”