Ralf Seuntjes terug bij Telstar

Ralf Seuntjes terug bij Telstar
RTV Seaport

Telstar-spits Ralf Seuntjens keert vrijdag tegen Sparta na drie wedstrijden schorsing terug in de basis bij Telstar. Dit zal dan ten koste gaan van Roy Talsma.

Dat meldt mediapartner RTVNH. “Roy Talsma heeft het de afgelopen wedstrijden goed gedaan. Alleen heeft hij dit niet kunnen uitdrukken in een goal. Ralf Seuntjens heeft al goals gemaakt. Ook heeft hij wat meer ervaring en dat kunnen wij goed gebruiken”, zei trainer Michel Vonk.

Sparta
Telstar speelt vrijdag thuis tegen Sparta, de oude club van Vonk. “Tuurlijk is het wel speciaal. Ik heb daar gewerkt en je kent een aantal spelers. Maar het is niet zo dat ik er wakker van lig”, reageerde Vonk.

Geblesseerden
Tegen Sparta zal Frank Korpershoek niet spelen. De middenvelder heeft zijn middenvoetsbeentje gekneusd en heeft nog een aantal weken nodig. Ook Anthony Correia (knie), Tim Keurntjes (knie) en Wouter de Vogel (knie) zijn niet van de partij.

Mindere wedstrijden
Telstar begon goed aan de competitie, maar de afgelopen drie wedstrijden waren minder. Zo werd er in de beker verloren van Topklasser De Treffers (2-1) en afgelopen zaterdag verloor de ploeg van FC Oss (2-1). “Qua resultaat hebben wij een mindere fase. Wij hebben wat blessures en ook een schorsing gehad. Sommige jongens hebben misschien een dipje, maar het totale plaatje is goed.”, liet Vonk weten.