Gelijkspel Telstar tegen FC Twente

Gelijkspel Telstar tegen FC Twente
RTV Seaport

Telstar heeft in de Jupiler League gelijkgespeeld tegen Jong FC Twente. In Velsen-Zuid werd het 1-1.

Telstar begon in de eerste helft redelijk. Jong FC Twente had weinig in te brengen, maar kwam wel op voorsprong via Felitciano Zschusschen. Hij wist los te komen van het centrale verdedigingsduo van Telstar waarna hij de bal achter doelman Cor Varkevisser kon schuiven.

Tweede helft
De tweede helft begon Jong FC Twente uitstekend met weer doelpuntenmaker Felitciano Zschusschen in de hoofdrol. Hij had de 2-0 op de schoen maar faalde oog in oog met doelman Cor Varkevisser. Na die kans had Jong FC Twente niets meer in te brengen en was Telstar de betere ploeg.

Met name kwam er veel gevaar van Tarik Tissoudali. Na drie schoten op doel was het bij de vierde poging in de 72ste minuut eindelijk raak en scoorde hij de gelijkmaker.

In de slotfase van de wedstrijd had Kevin van Essen nog de 2-1 kunnen maken. Van 25 meter schoot hij op doel, maar zijn schot belandde in het net.