NH-theaters starten collectieve actie

NH-theaters starten collectieve actie
Stadsschouwburg Velsen

Elf grote Noord-Hollandse theaters hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk mensen opnieuw kennis te laten maken met het theater. De cultuurinstanties zijn een gezamenlijke actie begonnen en verloten een VIP-arrangement.

De cultuursector heeft de afgelopen jaren te maken gehad met zware bezuinigingen, maar sinds kort zit het theater weer in de lift. Er worden voor het eerst sinds 2008 weer meer kaartjes gekocht.

Velsen
De collectieve campagne ‘Kijk je ogen UIT in de Noord-Hollandse theaters’ is een initiatief van de elf grote Noord-Hollandse theaters, waaronder het Kennemer Theater (Beverwijk), Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem (Haarlem) en de Stadsschouwburg Velsen (IJmuiden).