Activiteiten in de zomervakantie in het Pieter Vermeulen Museum

Activiteiten in de zomervakantie in het Pieter Vermeulen Museum
Knutselen in het museum. Foto: Pieter Vermeulen Museum

Het Pieter Vermeulen Museum is de gehele zomervakantie geopend van dinsdag t/m vrijdag en op zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

In de zomervakantie kan er ook weer volop geknutseld worden in het museum. Bij de balie zijn altijd knutselpakketjes te halen en elke woensdag, 9, 16, 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus staat een vrijwilliger van 14.00-16.00 uur klaar met speciale knutselactiviteiten. Er kan gekozen worden uit een lenteschilderij, een zomerketting met schelp en een rupsje op een blad.
Alle knutselactiviteiten kosten € 1,- bovenop de entreeprijs van het museum. Voor of na het knutselen kan de tentoonstelling ‘Lentekriebels en Zomerzon’ bezocht worden. Deze expositie gaat over de natuur om ons heen zoals de sloot, de vogels, de bloemen en de insecten, en is voor iedereen vanaf 3 jaar. De tentoonstelling is nog t/m zondag 17 augustus te bezichtigen.
Is het te warm om binnen te zitten? Ga er dan lekker met de natuurpadtas op uit om de opdrachten over bomen, vogels en struiken rondom de vijver in het nabij gelegen park Schoonenberg te beantwoorden.

Voor meer informatie kijk op: www.pieter-vermeulen-museum.nl