Michel Vonk leidt eerste training Telstar

Michel Vonk leidt eerste training Telstar
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel

Vrijdag begon voor de selectie van Telstar de eerste training voor het nieuwe voetbalseizoen 2014-2015. Trainer Michel Vonk, de opvolger van Marcel Keizer, had op het trainingsveld van RKVV Velsen een grote groep spelers tot zijn beschikking.

Vonk, de voormalige verdediger was tussen 2011 en 2013 nog trainer bij Sparta en tekende in Velsen een overeenkomst voor één seizoen.
Telstar versterkte zich deze week nog met de jongelingen Roy Talsma en Tom Beissel. Beide spelers zijn afkomstig van Vitesse. Zij tekenden een contract bij de Witte Leeuwen voor twee jaar. Daarnaast huurde Telstar Jonathan Kindermans van RSC Anderlecht. Ex-Telstarspeler Wouter de Vogel krijgt de kans een contract te verdienen. Met de komst van de drie spelers komt het totaal aantal contractspelers op tien. De keepers Cor Varkevisser en Wesley Zonneveld hebben een doorlopende arbeidsovereenkomst, terwijl de verdedigers Toine van Huizen en Tim Keurntjes een nieuw driejarig contract tekenden. De eerste nieuwkomer was Steve Olfers, wiens laatste werkgever Qäbälä in Azerbeidjan was. Edo Knol krijgt een kans zich op amateurbasis te bewijzen.

Deze slideshow vereist JavaScript.