Lange rijen bij stadsschouwburg voor nieuw theaterseizoen

Lange rijen bij stadsschouwburg voor nieuw theaterseizoen
Drukte bij de ingang van de Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. Foto: Stadsschouwburg Velsen op Twitter

De Stadsschouwburg Velsen had dit weekend te maken met flinke drukte vanwege de start van het nieuwe theaterseizoen.

Volgens de stadsschouwburg stonden niet alleen mensen in de rij voor het theater in IJmuiden, maar was het met name online erg druk. Zo stonden er op een gegeven moment maar liefst 530 mensen in de virtuele wachtrij.

Dit seizoen bestaat de Stadsschouwburg Velsen 75 jaar. Artiesten als Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten, Ruth Jacott, Liesbeth List, Louis van Dijk, Orkater en Berend Boudewijn maken speciale voorstellingen voor de Velsense stadsschouwburg.