Marcel Keizer manager SC Cambuur Leeuwarden

Marcel Keizer manager SC Cambuur Leeuwarden
Marcel Keizer bij Telstar TV van RTV Seaport. Foto: RTV Seaport

Met ingang van volgend seizoen is Marcel Keizer de nieuwe technisch manager van SC Cambuur.

Eerder was al bekend gemaakt dat Keizer, nu nog trainer van SC Telstar, de IJmuidense club gaat verlaten.

Keizer heeft een contract getekend voor twee seizoenen. Als technisch manager wordt de 45-jarige Keizer verantwoordelijk voor het technische beleid van de club, inclusief de scouting, jeugdopleiding en beloften.

Marcel Keizer is bepaald geen onbekende in Leeuwarden. In zijn actieve voetbalcarrière kwam hij tussen 1989 en 1998 maar liefst 282 keer uit voor SC Cambuur (34 doelpunten). De afgelopen twee jaar was hij actief als hoofdtrainer bij SC Telstar.