Vanmiddag interactief debat op RTV Seaport

Vanmiddag interactief debat op RTV Seaport

RTV Seaport organiseert vanmiddag samen met de IJmuider Courant en Bibliotheek Velsen een interactief verkiezingsdebat. Via mail, Twitter en Facebook of vanuit de studio kunnen Velsenaren live de kandidaat-raadsleden ondervragen.

Alle partijen die in de gemeente Velsen meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen doen ook mee aan dit debat. De partijen sturen maximaal drie afgevaardigden om zo inhoudelijk mogelijk op de vragen in te gaan.

Dus bent u benieuwd hoe de partijen denken over de HOV, Witte Theater of de jeugdzorg? U vraagt, wij draaien! Stel uw vraag via #debatvelsen of @debatvelsen via Twitter, mail naar debatvelsen@gmail.com of kom om 15:30 naar de centrale bibliotheek in IJmuiden aan het Dudokplein.

De uitzending begint om 15:15 op en is live te volgen via deze website (klik op ‘Live TV’) of via Ziggo kanaal 40.