Politie zoekt slachtoffers auto-inbraak Velserbroek

Politie zoekt slachtoffers auto-inbraak Velserbroek

De politie is op zoek naar personen in Velserbroek van wie de auto is opengebroken. Op vrijdagmorgen omstreeks 03.20 uur kreeg de politie melding dat een man verdacht in geparkeerd staande auto’s naar binnen loerde in de omgeving van de Roosje Vosstraat.

De getuige kon een goed signalement geven van de verdachte man. Hierdoor vond de politie de man in de directe omgeving terug. Hij droeg een rugzak waarin onder anderen een autoradio en een navigatieapparaat zaten. Ook had de man inbrekersgereedschap bij zich. De man, een 20-jarige Litouwer, werd aangehouden. Bij controle bleek hij een busje traangas bij zich te hebben.

Onderzoek in de omgeving leverde vooralsnog geen opengebroken auto’s op. De politie verzoekt daarom eventuele slachtoffers om zich te melden.