AntiKraakBieb Velsen-Noord ook open op zaterdag

AntiKraakBieb Velsen-Noord ook open op zaterdag
De Anti-Kraak Bieb

Vanaf zaterdag 1 maart is de AntiKraakBieb in Velsen-Noord ook op zaterdag open. Dankzij vrijwilligers uit Velsen is het mogelijk om ook in het weekeinde boeken te ruilen in de AntiKraakBieb.

De AntiKraakBieb is geen gewone bibliotheek, maar een totaal nieuw, lowcost en duurzaam concept. Om mee te doen met de AntiKraakBieb hoef je geen lid te zijn, een boek brengen is een boek halen. Als je wel lid bent van de bibliotheek kun je er ook boeken reserveren, ophalen en inleveren. Ook kan je in de catalogus zoeken of een e-reader lenen.

De eerste keer hoef je geen boek in te leveren, dan kan je gewoon een fijn boek of tijdschrift uitzoeken. Behalve heel veel kinderboeken, detectives, romantische boeken en tijdschriften heeft de AntiKraakBieb ook kinderDVD’s en leuke activiteiten rond voorlezen en knutselen.

De AntiKraakBieb in Velsen-Noord is de eerste in Nederland.