Kringloopcentrum Santpoort voortaan Noppes Santpoort

Kringloopcentrum Santpoort voortaan Noppes Santpoort
Algemeen directeur van IJmond Werkt! Mark Bouma (l) overhandigt symbolisch de sleutel van het pand aan de Narcissenstraat aan algemeen directeur van Noppes kringloopwinkels Willem Staphorsius (r). Foto: RTV Seaport/Ron Pichel.

Liefhebbers van tweedehands spullen kunnen voortaan terecht bij Noppes in Santpoort. De kringloopwinkel van IJmond Werkt! aan de Narcissenstraat 6-8 is sinds begin januari in handen van Noppes Kringloopwinkel. Vanmiddag was de overhandiging van de sleutel.

Deze overname betekent de achtste Noppes winkel in Noord-Holland. En de tweede in de regio IJmond. Sinds IJmond Werkt! is gestart met Kringloopcentrum Santpoort, hebben de ontwikkelingen op het gebied van hergebruik een enorme vlucht genomen. De kringloopwinkelformule voorziet ook in de regio IJmond aan een nog steeds groeiende behoefte, wat volgens Noppes onder meer blijkt uit de resultaten van de Velserbroekse Noppes-winkel.

“Beide partijen zijn blij met deze overname en gezien de ervaringen en ambities van Noppes Kringloopwinkels, ben ik ervan overtuigd dat ook dit een succes wordt”, vertelt Mark Bouma directeur van IJmond Werkt. “De overname is inclusief medewerkers, dus ook de sociale werkgelegenheid is gewaarborgd.”

Noppes heeft al een vestiging in Velserbroek. 21 maart is de officiële opening.

Algemeen directeur van IJmond Werkt! Mark Bouma (l) overhandigt symbolisch de sleutel van het pand aan de Narcissenstraat aan algemeen directeur van Noppes kringloopwinkels Willem Staphorsius (r). Foto: RTV Seaport/Ron Pichel.
Algemeen directeur van IJmond Werkt! Mark Bouma (l) overhandigt symbolisch de sleutel van het pand aan de Narcissenstraat aan algemeen directeur van Noppes kringloopwinkels Willem Staphorsius (r). Foto: RTV Seaport/Ron Pichel.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.