Bijzonder snelle mascotte voor Velsen Lokaal

Bijzonder snelle mascotte voor Velsen Lokaal
Publiciteitsfoto Velsen Lokaal

Velsen Lokaal heeft voor de campagne rond de gemeenteraadsverkiezingen wel iets heel bijzonders: een 100% elektrische raceauto. Komende weken rijden de kandidaten van de lokale partij met deze Tesla Roadster door de straten van Velsen om de kiezer binnen de halen.

“Het campagneteam heeft erg lang nagedacht over de wijze waarop we onze slogan ‘#verantwoordvooruit’ het best konden visualiseren,” schrijft de partij op haar website. “In België vonden we de oplossing: we huren voor de campagneperiode een 100% elektrische auto, de toekomst van onze mobiliteit en uitermate milieuvriendelijk.”

Wie met de auto op de foto gaat en deze op de Facebook-pagina van de partij zet, maakt kans op een prijs. De auto wordt volgens Velsen Lokaal volledig uit eigen middelen gefinancierd.

Publiciteitsfoto Velsen Lokaal
Publiciteitsfoto Velsen Lokaal