Haarlemmer steelt letters van graven Westerveld

Haarlemmer steelt letters van graven Westerveld
Flickr.com/CC

Een 40-jarige man uit Haarlem is dinsdagmiddag rond 14.15 uur in Driehuis aangehouden omdat hij bronzen letters van graven aan het stelen was op begraafplaats Westerveld.

De verdachte werd met zijn fiets aangetroffen bij het Rijkswegtunneltje. In de fietstassen van de man werd gereedschap aangetroffen met verse moddersporen. De man werd aangehouden op verdenking van diefstal van brons. Op de begraafplaats bleken de bronzen letters van een aantal graven verwijderd te zijn. De politie is op zoek naar de blauwe rugzak die de verdachte vermoedelijk is verloren tussen de begraafplaats en het tunneltje waar hij is aangehouden.

Heeft u de tas gezien of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de politie in IJmuiden op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).