Fusie Rabobank Velsen en IJmond Noord definitief

Fusie Rabobank Velsen en IJmond Noord definitief

Rabobank Velsen en Omstreken en Rabobank IJmond Noord gaan definitief fuseren. Donderdag 16 januari stemden de ledenraden van beide banken vóór de fusie. Vanaf 1 maart gaan de banken samen verder als Rabobank IJmond.

Een bank met als werkgebied de gemeenten Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen en Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Per 1 maart bestaat de directie uit directievoorzitter Jakob Klompien, directeur Bedrijven Ron Eman en directeur Bedrijfsmanagement Tom Huijskens. Ellen Otte blijft de directie als directeur Particulieren a.i. ondersteunen totdat vaste opvolging is gevonden. De selectieprocedure voor de vacature van de directeur Particulieren is inmiddels gestart.

Ingewijden laten aan RTV Seaport weten dat de fusie mogelijk gevolgen heeft voor de dienstverlening. Welke dat zijn is nog niet bekend.