Zwembad de Heerenduinen organiseert zwemmarathon

Zwembad de Heerenduinen organiseert zwemmarathon

Zwembad de Heerenduinen in IJmuiden organiseert 8 februari een zwemmarathon voor het goede doel. Men kan in teamverband baantjes zwemmen en zo geld op halen voor het Kerbert Dierentehuis in IJmuiden. 

De zwemmarathon is voor alle liefhebbers in de leeftijd van 8 tot 80 jaar met een A-diploma die van zwemmen of van sportieve/creatieve activiteiten houden.
Het doel van de zwemmarathon is om een avond met een team op plezierige en sportieve wijze door te brengen, waarbij het samenwerken centraal staat.

Een team bestaat uit minimaal 8 personen, maximum aantal is vrij. De activiteit duurt zes uur, van 16.00 – 22.00 uur. Iedere deelnemer bepaald zelf hoe lang hij/zij zwemt. Het team wat de meeste meters aan het einde van de avond heeft, is winnaar.

De zwemmarathon heeft een recreatief karakter, vandaar dat er buiten het zwemmen om nog andere opdrachten uitgevoerd moeten worden, hier zijn zwemmeters mee te verdienen. Zo heeft een ploeg met minder goede zwemmers in het team ook evt. winnen.

Als jullie interesse hebben om deel te nemen aan deze zwemmarathon geef je dan snel op. Er is plaats voor maximaal 18 teams. Het inschrijfgeld is € 40,- per ploeg. Je kan met meerdere teams meedoen.

Opgeven kan door een mail aan zwembadreceptie@velsen.nl met de volgende gegevens:

Naam organisatie
Naam team
Adres
Postcode en woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres

De inschrijving is op volgorde van aanmelding en sluit op 05 februari a.s.