Velsen Lokaal komt met speciale verkiezingssite

Velsen Lokaal komt met speciale verkiezingssite

Politieke partij Velsen Lokaal heeft een speciale verkiezingswebsite gelanceerd. Via www.stemvelsenlokaal.nl kunnen potentiële kiezers het reilen en zijlen van de Velsense partij volgen.

Ook staan de standpunten van de partij op de site. “Duidelijk, kort en overzichtelijk. Dat is het doel van onze speciale verkiezingswebsite,” valt te lezen in het persbericht. “Ontdaan van alle dagelijkse zaken ervaart u  ons programma, onze kandidaten en onze planning voor de campagnes voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart.”

Volgens Velsen Lokaal is uitsluitend offline campagne voeren niet meer van deze tijd. “Natuurlijk blijft papier in de vorm van flyers belangrijk op straat, maar on-line aanwezigheid is anno 2013-2014 vooral diverse doelgroepen van doorslaggevend belang. En zeker niet allen voor jongeren, steeds vaker zijn ook senioren in bezit van smartphone en/of tablet. Wij willen alle groepen in voldoende mate bereiken.”

De site is hier te bekijken.