Sluizen binnenkort dicht voor onderhoud

Sluizen binnenkort dicht voor onderhoud
Flickr.com // Some rights reserved by johan wieland
Rijkswaterstaat gaat op maandag 27 januari 2014 onderhoud uitvoeren aan de Noordersluis. Dit leidt tot flinke stremming van het verkeer.
Op maandag 27 januari 2014 gaat Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de Noordersluis in IJmuiden. De doorgaande weg over het sluiscomplex zal tussen 08.00 en 12.00 uur gestremd zijn.

Oostelijke sluisdeur afgesloten

De werkzaamheden vinden plaats bij de oostelijke sluisdeur. De weg over deze sluisdeur zal volledig worden afgesloten. Het wegverkeer wordt tussen 08.00 en 12.00 uur omgeleid over de buitendeur. Het gevolg daarvan is dat, wanneer een schip geschut wordt, het verkeer enige tijd gestremd is. De frequentie en duur van de stremmingen is afhankelijk van hoeveel schepen moeten worden geschut, maar het oponthoud kan langdurig zijn.
Rijkswaterstaat voert in 2014 onderhoud uit aan het sluizencomplex in IJmuiden om een veilige en betrouwbare vaarweg te garanderen. Deze werkzaamheden maken hier onderdeel van uit.

Meer informatie

Voor meer informatie over de uitvoering van de werkzaamheden en de stremming kunt u contact opnemen met de heer H.M. van der Worp, omgevingsmanager van uitvoerend aannemer De Klerk Waterbouw: 06 – 41 25 57 58, HMvdworp@deklerkbv.nl.
Flickr.com // Some rights reserved by johan wieland
Flickr.com // Some rights reserved by johan wieland