Gevonden: Vervoer voor 114 kerstbomen

Gevonden: Vervoer voor 114 kerstbomen

Inmiddels heeft de redactie van RTV Seaport een reactie ontvangen. Extra handen zijn natuurlijk nog wel nodig om alle kerstbomen in de auto te krijgen!

Wie helpt Ben, Luke, Marielle, Yari en Wouter? Deze jonge Velserbroekers (9 tot en met 12 jaar oud) zijn op zoek naar versterking om hun maarliefst 114 ingezamelde kerstbomen te verplaatsen.

Voor een extra zakcentje zijn de Velserbroekers na de kerstdagen langs de deuren gegaan om kerstbomen te verzamelen. Daarmee verbraken ze hun eigen record van vorig jaar (70 kerstbomen). Maandag was er alleen grote pech voor de kinderen: vandalen hadden alle kerstbomen in de sloot gegooid. Gelukkig liggen dankzij een behulpzame vader liggen alle bomen inmiddels weer op het droge. Nu is alleen de vraag: hoe leveren ze de kerstbomen in?

Raymond Both neemt het voor de kinderen op en laat via de mail weten met spoed op zoek te zijn naar een vrachtwagentje. “Misschien kan de vrachtwagen van de gemeente een uitzondering maken en deze bomen komen ophalen in plaats van dat ze gebracht worden? Of is er iemand die zijn aanhang- of vrachtwagen een uurtje wil inzetten voor dit mooie doel?”

De kerstbomen liggen aan het Fregat in Velserbroek en moeten vandaag tussen 13:00 uur en 16:00 uur naar het Winkelcentrum Velserbroek. Wie o wie helpt? Laat het ons weten!

Kerstbomen1