Hoofddorpse wint auto in IJmuiden

Hoofddorpse wint auto in IJmuiden

foto

Voor een vrouw uit Hoofddorp is het nieuwe jaar zeer goed begonnen. Zij won zaterdag namelijk een auto bij electronicahandel EP:Tol in IJmuiden. Vele mensen waren – helaas de meesten dus voor niets – naar de prijsuitreiking gekomen. Dat leidde onder andere tot ‘Amerikaanse taferelen’ aan de Lange Nieuwstraat.

Ina van Zetten, de prijswinnaar, was zelf niet aanwezig bij de prijsuitreiking. Haar vriendin Netty Mol uit IJmuiden wel. “Ze had een kacheltje hier gekocht en kreeg een lot. Maar omdat ze hier niet woont heb ik het lot opgehaald en ingevuld met ons telefoonnummer.” Wat Van Zetten van de prijs vindt, is nog onbekend. “Ik probeer haar nu te bereiken maar ze neemt niet op.”

Uitbater Han Tol is tevreden met de opkomst.”Nou, de economie is dusdanig dat je nieuwe ideeën moet ontwikkelen zodat je de markt kan blijven manipuleren. Dat hebben we dus goed gedaan in dit geval. Dat zie je alleen al aan de hoeveelheid mensen die hier vandaag zijn gekomen.”

De drukte voor de zaak van Tol deed denken aan evenementen in Amerika, zoals Black Friday. Zo werd de bedrijfsnaam van Tol’s winkel door het publiek geroepen.

Expert, de andere electronicahandel aan de Lange Nieuwstraat was zaterdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

foto-2