Vernieuwde Bibliotheek Velserbroek opent 1 juli

Vernieuwde Bibliotheek Velserbroek opent 1 juli

Na maanden verbouwing is het zo ver; op maandag 1 juli zal de vernieuwde Bibliotheek Velserbroek haar deuren weer openen. Verder maakt de Bibliotheek zich klaar voor de zomer.

De tijdelijke vestiging van Bibliotheek Velserbroek in basisschool De Beekvliet heeft op maandag 10 juni voor de laatste keer de deuren gesloten. Tot en met maandag 1 juli kun je daarom geen boeken inleveren op deze locatie. Maar geen zorgen over boetes, deze periode worden deze niet uitgedeeld. Heb je wel reserveringen staan? Deze kun je ophalen bij Bibliotheek IJmuiden.

Zomerlezen
Maak je klaar voor het Zomerlezen! De zomer is perfect om weer eens een boek te pakken. Lekker in de tuin, op het strand of aan het zwembad. Bibliotheek Velsen viert in de zomermaanden het Zomerfestijn met activiteiten rond landenthema’s zoals Engeland, Noorwegen, Brazilië en Kenia. Deze thema’s werden geïnspireerd door de boekenserie “De zeven zussen” van Lucinda Riley.

De zomerleesperiode begint dit jaar eerder dan ooit! Met een Lekker Lezen-abonnement kun je nu zes weken lang boeken lenen in plaats van de gebruikelijke vier weken. Deze verlengde uitleenperiode duurt tot het einde van de zomervakantie.

Openingstijden
Tijdens de schoolvakantie van 20 juli tot en met 1 september hebben zowel Bibliotheek IJmuiden als Bibliotheek Velserbroek geen aangepaste openingstijden. Ze blijven geopend volgens het vertrouwde schema.

Bekijk hier alvast de eerste beelden van de verbouwde Bibliotheek Velserbroek