Spelletjesmiddag speciaal voor vrouwen

Spelletjesmiddag speciaal voor vrouwen
© Aangeleverd

Op maandag 17 juni is het zover: de Vrolijke Velsense Vrouwen organiseren een gezellige spelletjesmiddag in Sluis 751!

Wat staat er op het programma? Sjoelen, Yahtzee, Rummikub en 30 Seconds. Of je nu nieuwsgierig bent naar deze gezellige vrouwengroep of gewoon zin hebt om mee te spelen, iedereen is welkom. De toegang is gratis, en de koffie en thee staan klaar.

Vriendinnengroep
De Vrolijke Velsense Vrouwen is een vriendinnengroep bestaande uit vrouwen boven de 40 jaar die elkaar regelmatig ontmoeten in Sluis 751. Samen ondernemen ze leuke en interessante activiteiten. Janneke Cluistra van Welzijn Velsen is betrokken als coördinator van de groep. “Een inwoonster van Velsen gaf aan dat haar vriendenkring door verschillende omstandigheden erg klein was geworden. Omdat het niet altijd leuk is om in je eentje activiteiten te ondernemen, zocht ze één of meerdere vriendinnen om samen leuke dingen te doen. Zo is het idee voor de Vrolijke Velsense Vrouwen ontstaan.”

Wil je kennismaken? Kom dan langs op maandag 17 juni in Sluis 751. Meer informatie vind je op sluis751.nl

Ook voor mannen?
Bij de oprichting van de Vrolijke Velsense Vrouwen is bewust gekozen voor alleen vrouwen, omdat zij vaak andere activiteiten willen ondernemen dan mannen. Als er mannen zijn die een eigen groep willen oprichten, dan kunnen zij contact opnemen met Janneke Cluistra via cluistra@welzijnvelsen.nl.