Ton Koehorst bestuurslid OIG-IHD te gast in Helden van Velsen

Ton Koehorst bestuurslid OIG-IHD te gast in Helden van Velsen
©aangeleverd

Wie kent in Velsen de OIG-IHD niet. De busjes die dagelijks op de weg zijn voor vervoer op maat voor gasten die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Maar er is meer zoals de kleding-inzameling, het organiseren van de wekelijkse Soos en zwemmen op dinsdagavond in zwembad De Heerenduinen.

Met Ton Koehorst gaan de presentatoren vanmiddag van 17 en 18 uur hierover in gesprek. Maar ook over de toekomst van de OIG-IHD en het werven van vrijwilligers.

Het programma wordt vanmiddag gepresenteerd door Alex Perukel en Netty Struijs. Helden van Velsen is te beluisteren van 17 tot 18 uur via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.