Lekker klinkende ritmes op VG-concert op zondag 9 juni

Lekker klinkende ritmes op VG-concert op zondag 9 juni

De slagwerkgroep van Soli brengt een dynamische mix van traditionele slagwerknummers, latin grooves en pophits. Ze bespelen een breed scala aan slagwerkinstrumenten, van snaredrum en drumstel tot marimba en cajon. Een heerlijk gevarieerd spektakel.

Het optreden van de slagwerkgroep wordt afgewisseld met korte dansshows van het twirlteam van Soli. Zij dansen onder andere op ‘We’re going to Ibiza’, ‘Waku waku’ en een samba. Zowel de slagwerkgroep als het twirlteam zijn een genot om naar te kijken.

Zanggroep Voices viert dit jaar haar 40-jarig bestaan! Wat ooit begon als een jongerenkoor is inmiddels wat ouder geworden, met zelfs enkele heren die sinds de oprichting meezingen. Een indrukwekkende prestatie. Ter voorbereiding op hun jubileumconcert op 14 juni laat Voices alvast een voorproefje horen. Rustige ballads worden afgewisseld met pop, swing en een vleugje rebelsheid.

het concert start 9 juni om 12.00 uur. De deuren openen om 11.30 uur. De toegang is gratis, maar een kleine bijdrage wordt zeer gewaardeerd.