Ontdek het in de bieb: Boekstartdag

Ontdek het in de bieb: Boekstartdag

BoekStartdag is weer terug in Bibliotheek Ijmuiden! Zaterdag 1 juni zijn de allerjongste bezoekers van 0 tot 4 jaar met hun (groot)ouders welkom. Er is van alles te doen. Van een leuke boekenquiz naar een workshop Voorlezen met Gebaren van Gebarenstem.

Boekstart

Voel je vrij om te lezen met BoekStart! Voorlezen is van cruciaal belang voor de taalontwikkeling van kinderen. Om het plezier in lezen te vergroten, biedt BoekStart een helpende hand. De gemeente en het consultatiebureau geven ouders van baby’s een bon voor een gratis lidmaatschap, inclusief het BoekStartkoffertje. In dit koffertje zitten twee mooie boekjes die je direct kunt gebruiken. Maar dat is nog niet alles wat er is! De Bibliotheek Velsen organiseert het hele jaar verschillende keren BoekStartPret, speciaal voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar). Dit gezellige uurtje is bedoeld om voor te lezen en ouders advies te geven over voorlezen aan hun kleintjes. BoekStart zorgt ervoor dat je in een wereld van verhalen terecht komt! Op onze website vind je de tijden en locaties.

De BoekStartdag start om 10.00 uur en je kunt tot 12.00 elk half uur aan workshops deelnemen. Locatie is Bibliotheek IJmuiden (Dudokplein 16). Alle activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden, maar voor sommige activiteiten is beperkt plek en moet je je kind aanmelden via de website van de Bibliotheek. Komen jullie ook?

Meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl. Of download de BoekStartapp voor boekentips. Zo word jij de beste verhalenverteller!