Sluis 751 organiseert Open Huis

Sluis 751 organiseert Open Huis

Op donderdagmiddag 23 mei organiseren de maatschappelijke organisaties in Sluis 751 van 13.00 tot 15.30 uur een Open Huis. Dit evenement is bedoeld voor alle Velsenaren om (opnieuw) kennis te maken met de diverse mogelijkheden en activiteiten die Sluis 751 te bieden heeft. Daarnaast biedt de middag een uitstekende gelegenheid voor mantelzorgers, vrijwilligers en hulpverleners om samen met hun cliënten de unieke sfeer in Sluis 751 te ervaren.

Activiteiten

13.00 – 14.00 uur: Mini-workshop ‘Contact maken’ o.l.v. Chris Hebling (Socius). Welke manieren zijn er om contact met anderen te maken?

13.30 – 15.00 uur: Mini-workshop haken in het Haakcafé dat om de week in Sluis 751 op donderdag plaatsvindt. Ook iets voor jou? Probeer het uit tijdens het Open Huis!

14.30 – 15.30 uur: Maak kennis met Slow Sports onder leiding van Nicolette Datema. Slow Sports is een training buiten waar iedereen aan mee kan doen ongeacht je fysieke gesteldheid. Doe mee en ontdek of dit de sport voor jou is. Sportkleding is niet nodig.

Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.