Frank Snoeks te gast bij RTV Seaport

Frank Snoeks te gast bij RTV Seaport

Donderdag 28 maart is Frank Snoeks te gast in het live radioprogramma de Helden van Velsen. Deze geboren en getogen IJmuidenaar groeide uit tot een van de meest vooraanstaande sportverslaggevers van Nederland. Tussen 1986 en 2022 was hij overal op de wereld aanwezig om vooral voetbalwedstrijden maar ook schaatsen en honkbal te verslaan op TV.

Tijdens de uitzending zal Frank uitgebreid ingaan op de vele belevenissen en bijzondere gebeurtenissen die hij heeft meegemaakt. Van een honkbalwedstrijd in Haarlem tot aan de Olympische spelen Sotsji en van een voetbalwedstrijd in Velsen tot de WK finales in Brazilië.

Ook wordt er rond half zes gebeld met de initiatiefnemers achter Koppes Gelato. De ijswinkel in Santpoort heeft deze week een nieuw pand geopend vanwege hun grote succes.

Het belooft een kleurrijke uitzending te worden dus stem op 28 maart om 17.00 uur af RTV Seaport radio of TV en geniet een uur lang van de prachtige anekdotes uit de carrière van Frank Snoeks en dit alles in het live radioprogramma Helden van Velsen. Luister mee via 107.8 FM of kijk mee via de webcam op Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490.