Succesvolle eerste Kleine Beursdag in Sluis 751

Succesvolle eerste Kleine Beursdag in Sluis 751

Voor eenieder die financiële of andere problemen heeft, bestaat al een tijdje Sluis 751. Hier kan iedereen terecht met zijn hulpvragen. Op woensdag 13 maart werd een speciale activiteitendag voor de kleine beurs georganiseerd. Met een bingo om op een gezellige manier aan artikelen te komen, een Repair Cafe en verschillende workshops.

De Kleine Beursdag werd georganiseerd in de week van het geld en werd georganiseerd door het Sociaal Wijkteam Velsen, Reakt en Stichting BuitenGewoon.

Wethouder Steijn opende de dag en benadrukt waarom deze dag belangrijk en nodig is; “Inwoners die problemen hebben met geld, vinden het best lastig om hulp te vragen. En hoe laagdrempeliger, hoe makkelijker dat gaat.”