Sportweekend 15-17 december

Sportweekend 15-17 december
Pexels: Digital Buggu

Arie Slagboom

Op vrijdagavond 15 december voor zowel de heren als de dames van Smashing Velsen een competitiewedstrijd. De dames moesten op bezoek bij Atalante en moesten een 4-0 nederlaag incasseren. Voor de heren eveneens een 4-0 nederlaag. De heren moesten het in een thuiswedstrijd opnemen tegen het derde team van VCH.

De korfbalwedstrijd tussen DKV en het Beverwijkse HBC werd zaterdag 16 december afgelast in verband met enkele coronagevallen. De waterpolowedstrijden van VZV konden zaterdag wel doorgang vinden. De dames moesten naar Stadskanaal om het op te nemen tegen WSG Esta en wisten met 9-12 te zegevieren. De heren moesten naar WZC in Zoetermeer en wonnen hun wedstrijd met 11-13.

Wat het voetbal betreft een mager programma omdat er inhaalwedstrijden op de rol stonden. Het zaterdagelftal van Velsen, uitkomend in de vijfde klasse B moest op bezoek bij Vogelenzang en leed een 2-1 nederlaag. Voor het Santpoortse Terrasvogels een thuiswedstrijd tegen Zwanenburg en nu werd de tegenstander met een 2-1 nederlaag naar huis gestuurd.

De dames van handbalvereniging HCV’90 uit Velsen Noord blijven uitstekend presteren in hun afdeling. Ditmaal een 26-18 zege op Spartanen.

Bij de zondagvoetballers alleen een inhaalwedstrijd voor VSV, dat het in de derde klasse B moest opnemen tegen Zwanenburg. De mannen uit Velserbroek stuurden hun tegenstander met een 2-0 nederlaag huiswaarts.

De rugbymannen van The Smugglers moesten op zondag 17 december een uitwedstrijd spelen tegen het vierde team van het Utrechtse USRS en kwam met een 38-10 nederlaag weer naar huis.