Burgemeester Dales: trots op aanpak van Velsen van de migratieproblematiek

Burgemeester Dales: trots op aanpak van Velsen van de migratieproblematiek

Tijdens het live radioprogramma Helden van Velsen donderdag 7 december was Frank Dales, burgemeester van de gemeente Velsen, te gast in de radiostudio van RTV Seaport.

Tijdens het gesprek met Steef Hammerstein en Netty Struijs keek Dales terug op zijn politieke en maatschappelijke loopbaan. Via diverse politieke functies in Purmerend, Alphen aan de Rijn en Breukelen kwam hij in 2016 naar Velsen waar hij benoemd werd tot burgemeester en in 2022 voor een tweede termijn van zes jaar werd benoemd. Maar ook zijn benoeming tot directeur van de dierenbescherming kwam aan de orde.

Verder reageerde de burgemeester op een aantal speerpunten die in Velsen spelen zoals de migratieproblematiek, Tata Steel, Stadsschouwburg, bereikbaarheid waaronder een tweede pont en de ontwikkeling van de Energiehaven.

In bijgevoegd geluidsfragment is het hele interview met Frank Dales te beluisteren.