Jubileumconcert Shantykoor Nortada te zien op Seaport

Jubileumconcert Shantykoor Nortada te zien op Seaport

Van de redactie

Elke zondagmiddag is er een ander verrassend optreden te zien op RTV Seaport. Deze week, op zondag 26 november, ruim anderhalf uur kijkplezier met het jubileumconcert van het IJmuidens Shantykoor Nortada vanuit uw eigen woonkamer!

Kijk vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Om het 25 jarig jubileum van het koor te vieren, werd er op 15 oktober een speciaal optreden opgevoerd in de Stadsschouwburg. Zeemansliederen uit de VOC tijd, nu vertolkt door Nortada. Het shantykoor deed dat niet alleen, maar werd bijgestaan door de landelijk bekende Folkgroep Pekel. Ook De Vrolijke Noot uit Heemskerk droeg bij aan de gezellige sfeer.

Op zondag 26 november wordt het volledige optreden van ruim anderhalf uur uitgezonden op de RTV Seaport TV zender. De uitzending start om 14 uur met de eerste 50 minuten kijkplezier. Na een kleine pauze start om 15 uur het tweede deel.

Velsens Cultuur uurtje
De gemeente Velsen barst van de cultuur. Er zijn tal van koren, muziek- en theatergroepen, orkesten en creatievelingen. Met het culturele uurtje etaleert RTV Seaport deze elke zondagmiddag om 14.00 uur. Van popmuziek tot opera, van close harmony tot musical en van klassiek tot modern; elke week weer een verrassend optreden van lokaal talent! Volgende week volgt een optreden van musicalvereniging De Jonge Stem. Vanaf 10 december worden optredens uitgezonden van het VG Festival Orkesten.