Openingsfilm Nederlands Film Festival te zien in Velsen

Openingsfilm Nederlands Film Festival te zien in Velsen
©RTV Seaport

Netty Struijs

Voorafgaan aan de show van Paul de Leeuw en Cor Bakker werd op Summer Park Sessions met Jacob Bron vooruit gekeken naar het komende seizoen van de Stadsschouwburg/ filmtheater Velsen.

‘Voor de liefhebbers van theater biedt het programma een mooie mix van het fijnbesnaarde onder andere de razende cabaretiers, de musicals, de mooie dans, Peter Pannekoek, Van der Laan en Woe en op 9 november Paul de Leeuw en nog veel meer’ aldus Jacob.

Op 22 september start het culturele programma met de openingsfilm van het Nederlands Filmfestival Sweet Dreams. Hiermee is het filmpaleis Velsen serieus doorgedrongen als één van de doeken van het Nederlands Film Festival.  

Het hele programma en het bestellen van kaart is te vinden op website van de Stadsschouwburg Velsen.

Verder gaf Bron een toelichting op de stand van zaken over de verbouwing van de Stadsschouwburg. De afgelopen zomer is gekeken wat mogelijk is binnen de beschikbare centen. Naar verwachting kunnen de voorbereiding vanaf het voorjaar 2024 van start gaan.

In bijgaand geluidsfragment is het interview met Jacob Bron te beluisteren