Dorpsfeest Santpoort editie 2023 van start

Dorpsfeest Santpoort editie 2023 van start

Op zaterdag 29 juli werd rond 10 uur de vlag gehesen: Dé officiële start van de 264ste editie van het dorpsfeest Santpoort. Van 29 juli tot en met 5 augustus 2023 staat het dorp weer bol van de activiteiten voor jong en oud.

Zaterdagochtend konden wandelaars al vroeg van start. Vanaf 07.30 uur konden de eerste wandelaars al beginnen aan de wandeltocht Rondje van Zandhaas. Wandelaars konden verdeeld over de dag een route tussen de 5 en 40 kilometer lopen

Na de officiële opening startte op het veld naast de Ruïne van Brederode Concours Hippique. De zaterdag is sinds vorig jaar de dag waarin het paard centraal staat, met over de hele dag verschillende spring- en dressuurwedstrijden.

Om 11 uur kwamen de Footgolfers in actie door het hele dorp. Na het openzetten van de digitale inschrijving, kwamen er in no time 73 teams aanmeldingen binnen. De teams liepen over de dag langs 37 Footgolf holes in omgeving Santpoort. De teams van maximaal 10 personen hadden zich helemaal uitgedost voor de activiteiten.