Lezing Aangehaakt Nederland in Velsen

Lezing Aangehaakt Nederland in Velsen

Aangeleverd

Het vertrouwen in de overheid staat onder druk. Inwoners keren zich af van de overheid. Ook in Velsen, zo blijkt uit de Atlas van Afgehaakt Nederland. Velsen is één van de vijf gemeenten die in deze Atlas is opgenomen. Sommige inwoners van onze gemeente voelen zich niet meer door de (lokale) overheid vertegenwoordigd.

Het college van burgemeester en wethouders van Velsen trekt zich dit aan en vindt het belangrijk om samen te bouwen aan vertrouwen in Velsen.

Daarom organiseren zij in de Burgerzaal van het gemeentehuis op donderdag 11 mei van 19:30 – 22:00 uur de lezing Aangehaakt Nederland met Josse de Voogd (een van de schrijvers van ‘De Atlas van Afgehaakt Nederland’) als spreker. Na de lezing is hierover een paneldiscussie waarbij panelleden uit verschillende segmenten van onze gemeenschap met elkaar in gesprek gaan.

Wilt u deze lezing en paneldiscussie bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via samenspelvelsen.nl bij het onderwerp Publiekslezing 11 mei Aangehaakt Nederland. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, u kunt daarom maximaal 2 personen aanmelden. U ontvangt van ons uiterlijk 8 mei bericht of er een plaats voor u beschikbaar is. Meld u aan voor 8 mei

Heeft u geen internet en wilt u wel graag bij de lezing aanwezig zijn? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur met ons Klant Contact Centrum via 0255-567200.