Comedian Tisjeboy Jay voortaan Jay Francis

Comedian Tisjeboy Jay voortaan Jay Francis

Aangeleverd

De populaire comedian Tisjeboy Jay komt naar Velsen. Onder een andere naam. Tisjeboy Jay treedt voortaan op onder zijn geboortenaam Jay Francis. Op vrijdag 28 april a.s. staat Jay Francis met zijn nieuwe show IN DE WAR in Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen.

Jay Francis begon zijn carrière als comedian met populaire hilarische filmpjes op internet. Onder de vleugels van cabaretier Roue Verveer belandde hij in de fameuze Comedy Club Toomler en daarna ging het hard. Drie jaar uitverkochte tournees, deelname aan De Verraders (RTL4) en miljoenen views later stond Jay Francis vorig jaar in een uitverkochte Ziggo Dome.

En nu volgt een nieuwe tour onder de naam IN DE WAR. Jay Francis is in de war. En wát een timing want de hele wereld is in de war. Komt het nog goed? Een tikkeltje grofgebekt en zonder blad voor de mond geeft Jay Francis zijn kijk op de tijd waarin wij leven. Waarmee hij in ieder geval iedereen aan het lachen wil maken.

Datum: vrijdag 28 april 2023
Aanvang: 20:15 uur

De kaartverkoop loopt via deze ticketlink.
Voor meer informatie Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen: www.stadsschouwburgvelsen.nl