Voedingsdeskundige Saskia van Anrooij gast in Helden van Velsen

Voedingsdeskundige Saskia van Anrooij gast in Helden van Velsen

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 18 tot 19 uur Saskia van Anrooij te gast in de studio van RTV Seaport.

Saskia heeft als coach van de WeightWatchers vele regiobewoners begeleid met het behalen van een gezond gewicht. Helaas is na vijftig jaar WeightWatchers in maart 2023 gestopt met de dieetclubs in Nederland. Alleen in een app kunnen mensen nog terecht, maar dat is zonder de persoonlijke begeleiding waar het bedrijf ooit groot mee werd.

Tijdens de uitzending wordt Saskia gevraagd naar haar ervaringen als coach bij WeightWatchers en uiteraard willen we alles weten over vitamines, koolhydraten, vetten en horen we graag lifestyletips

Rond half zeven wordt gebeld met Jeroen Besseling, welzijnswerker beweging van de Stichting Welzijn, over de activiteiten in het kader van Velsen Actief & Gezellig.

Helden van Velsen wordt vanavond gepresenteerd door Netty Struijs. Het programma is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.